Nepcon Azië 2021 in Shenzhen

October 13, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Nepcon Azië 2021 in Shenzhen

NEPCON AZIË zal op het de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Shenzhen (Baoan) vanaf 20 Oktober aan 22 Oktober, 2021 worden gehouden. De tentoonstelling is verwachte sqm 70.000 die, tot het ooit maken de grootste NEPCON-tentoonstelling. Een combinatie van zes tentoonstellingen in één, NEPCON AZIË dient als een kanaal waarvia de volledige elektronika verwerkende industrie kan verbinden. De gebeurtenis is een internationaal-standaardelektronika verwerkende industrie toont. Een totaal van 1200 exposanten en merken, samen met 75.000 kopers, zouden moeten deelnemen.

 

De show zal rond 5G worden als thema gehad. De tentoonstellingsvloer zal nieuwe technologieën en producten van over het gebied van elektronika productie kenmerken. Deze zullen gedrukte kringsraad, de assemblagemachines van de kringsraad, automatische assemblageoplossingen en het testen apparaten omvatten. In 2021, zal NEPCON Azië zich op de kernbehoeften van de elektronika verwerkende industrie concentreren. De digitale productie, de magere productie, de productbetrouwbaarheid en andere onderwerpen, evenals mededeling, automotives, de nieuwe energie en de intelligente steden, zullen bezoekers geven uit de eerste hand de diverse serie van beschikbare de industrieoplossingen onderzoekt.

 

De tentoonstelling zal gepersonaliseerde aanbevelingen aan elke bezoeker, verstrekken om hen te machtigen om het kopen en vennootschapdoelstellingen tijdens de driedaagse tentoonstelling te bereiken. Door de aanbevelingen, kunnen zich de deelnemers beter aan de leveranciers van de elektronika verwerkende industrie van aangezicht tot aangezicht verbinden, orden bespreken, bij activiteiten ter plaatse aansluiten, gelijktijdig lopende conferenties bijwonen, over de industrie leren en hun eigen kennis verbeteren.

 

De ONLINE EXPO is tegelijkertijd gepland voor zij die niet het aan de tentoonstelling kunnen persoonlijk maken.

GENITEC zal aan deze tentoonstelling deelnemen. Wij zullen onze volledige SMT-depaneling machine van PCB tentoonstellen en zullen u onze nieuwe technologieën tonen.

laatste bedrijfsnieuws over Nepcon Azië 2021 in Shenzhen  0

laatste bedrijfsnieuws over Nepcon Azië 2021 in Shenzhen  1

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Violet
Tel. : +86-13929264317
Fax : 86-0769-82855028
Resterend aantal tekens(20/3000)