SEPRAYS nodigt u uit om de 6de Elektronische het Materiaalindustrie Expo EelE 2017 bij te wonen van China

July 30, 2017

Laatste bedrijfsnieuws over SEPRAYS nodigt u uit om de 6de Elektronische het Materiaalindustrie Expo EelE 2017 bij te wonen van China
De 3de Expositie van de het Materiaalindustrie van China Intelligente en de 6de Expositie van de het Materiaalindustrie van China Elektronische zullen in de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Shenzhen op 27-29 Juli, 2017 worden gehouden. SEPRAYS en u zult bij de 9A65-cabine van Paviljoen 9 samenkomen. Welkom collega's en vrienden van alle gangen van het leven om een kleine gift te bezoeken en te hebben die door SEPRAYS zorgvuldig wordt voorbereid die op u wachten te verzamelen.
 
 
De „eerlijke dienst, hangt kwaliteit aan“ is het principe van alle SEPRAYS-werknemers, is ook de stuwende kracht voor de regelmatige groei, en goed wordt erkend door klanten. Tegelijkertijd, hebben wij de kwaliteitscertificering van ISO 9001 gewonnen. Wij hebben moderne fabrieken in Taiwan en vasteland China. Welkom om ons persoonlijk te bezoeken.
 
 
 
SEPRAYS dringt altijd aan op:
 
 
De creativiteit, de stabiliteit en de welvaart zijn de bedrijfszakenprincipes.
 
De integriteit, de dienst en de kwaliteit zijn de collectieve cultuur van Chimao.
 
De nadruk op team en arbeidsverdeling is het principe van het bedrijf.
 
Streef voortreffelijkheid, ononderbroken R&D-bedrijfsfilosofie na en creeer winsten met klanten om win-win doelstellingen te bereiken.
 
 
Onze Website: www.seprays.com
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Violet
Tel. : +86-13929264317
Fax : 86-0769-82855028
Resterend aantal tekens(20/3000)